Student 2024

Är du på jakt efter en studentskylt? Då har du kommit precis rätt! Nytt för i år är att du direkt kan beställa din egen personliga skylt.
Gå in på www.SverigeStudenten.se för att göra din beställning.

Du kan såklart fortfarande komma in i butiken med bilden om du känner att du behöver hjälp med att sätta ihop din skylt. Dessutom kan du göra en helt egen design om så önskas inne hos oss.


Vi öppnar en liten datorverkstad

Då vi vid flera tillfällen fått frågan om vi kan reparera eller uppgradera datorer så har vi bestämt oss för att nu kunna erbjuda denna tjänst till er. Har din dator lagt av helt eller blivit seg? Behöver det göras någon uppgradering? Kanske har du datorn full av dammråttor? Kom in till oss med den så löser vi problemet till dig.

Expresskiosker i samarbete med CEWE!

Testa våra expresskiosker där dina bilder printas med blixtens hastighet i butiken, snabbt och enkelt får du ut dina bilder direkt från mobilen eller usb/minneskort. Vi har även en PopUp-butik precis intill InfoCenter på Väla om du inte behöver vår assistans! Bilderna kommer ut direkt från kiosken så fort beställningen är genomförd. Glöm inte att betala! Välkomna in och prova på

Information gällande vår app.

Vår gamla app (Väla Photo) är sedan sammarbetet med cewe borttagen och ej fungerande. Skulle du ha kvar appen i din telefon så kan du ta bort denna och ladda hem den nya appen (CEWE) där du framöver kan göra dina beställningar snabbt och enkelt.

Digitlaisering av video mm

Visste du att vi kan digitalisera nästan ALLA olika analoga format, både bilder och från film! Har du till exempel gamla negativ eller VHS-band från barndomen så kan vi göra om dessa till digitalt format så du åter kan se dem i tex datorn eller tv:n. Vi kan även skriva ut fotokopior på dina diabilder eller negativ om så önskas. Har du frågor så kontakta oss på telefon, eller kom in i butiken så hjälper vi dig!

ID-Fotografering till körkort eller pass

Behöver du ett nytt foto till körkort, ID, visum eller pass så kom in till oss så fixar vi det inom 5 min. OBS Foto till Svenskt ID eller pass, det görs hos Polisen.

Analog film

Hos oss kan du framkalla dina filmrullar från din analoga kamera. Du kan även köpa analog film och engångskameror. Trenden är tillbaka!